Oct
30
2012

Det er ingenting bedre enn veldig hyggelig weknisse

Jeg har bestemt meg for å kjøpe et par virkelig gode kio wedknisse her snart. Hovedsakelig fordi jeg alltid ønsket en. Men det har ikke vært noen kjøp før nå også, som selvfølgelig er en skam på alle mulige måter, og så jeg har alltid følt at du ikke kan leve uten en god knisse. Jeg kjenner mange mennesker som forsøkte å leve et liv i fullstendig fravær av knisse og det ender som regel ikke bra i min erfaring. Ikke at de dør eller få sykdommer, men det er i tillegg ikke veldig gøy i min mening, og livet er, tross alt, designet for å nytes. For eksempel, min ide om en god lørdag kveld at min sitter der på sofaen etter en god middag, kanskje det vil være en fin film, og deretter du naturligvis svært ivrig etter å plukke opp en feit wedknisse.

Leave a Reply